Palielināts džemos, želejās un marmelādēs izmantojamais minimālais augļu daudzums
Valdība otrdien nolēma palielināt augļu un augstākā labuma augļu džemu, želejas un augstākā labuma želejas ražošanā izmantojamo izejvielu – augļu minimālo daudzumu.
Tāpat turpmāk augļu džema, augstākā labuma džema, ievārījuma, želejas un augstākā labuma želejas ražošanā varēs izmantot koncentrētas sulas.
Savukārt minimālais augļu daudzums ievārījuma, kas ir tradicionāls produkts, ražošanai nav mainīts.
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes. Piekrītot sīkdatņu izmantošanai, tiks nodrošināta tīmekļa vietnes optimāla darbība. Turpinot vietnes apskati, jūs piekrītat, ka izmantosim sīkdatnes jūsu ierīcē.