Lilita, Irita, Ita
Iesūti
Atpakaļ

Rīgas sāksies restorānu nedēļa

 Šodien Rīgā sāksies restorānu nedēļa, kas ilgs līdz 9. novembrim.

Šajā laikā trīs kārtu maltīte apmeklētājiem būs pieejama vairākās cenu kategorijās – 30, 35 un 40 eiro, kā arī 45 eiro prestižajā “Michelin Guide” ceļvedī iekļautajos restorānos.

Šogad pasākumā piedalīsies vienpadsmit restorāni, kas ir pārstāvēti “Michelin Guide” ceļvedī – “Whitehouse”, “Barents”, “Seasons at Grand Palace Hotel”, “Chef`s Corner Restaurant & Bar”, “Stage22 Bar & Restaurant”, “Ferma”, “Tails”, “Entresol”, “3 pavāru restorāns”, “Neiburgs” un “Le Dome”.

Lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un atbilstību galvenajiem nosacījumiem – sezonāli un pēc iespējas vietējās izcelsmes produkti, kas atspoguļo Latvijas moderno virtuvi, pirmo reizi restorānu piedāvātās ēdienkartes izvērtēja profesionāla žūrija.

Kā visbiežāk izmantotās sastāvdaļas restorānu nedēļas ēdienkartē esot ķirbji, bietes, āboli, plūmes, cidonijas, smiltsērkšķi, kā arī meža veltes – sēnes, medījuma gaļa, ogas..

Rīgas restorānu nedēļu ik gadu apmeklē ap 16 000-19 000 viesu.

Rakstīt komentāru

Lai atstātu komentāru, nepieciešams autorizēties
Komentāru nav.